Wat is mijn hulpvraag?

Hoe stel ik mijn hulpvraag?
De chanelling heeft alleen zin als je hulpvraag een echte ‘noodkreet’is. Dat wil zeggen, als je ergens tegenaan loopt waar je zelf niet uitkomt. Het maakt niet uit waar je tegen aan loopt, je probleem kun je zien als een signaal dat de tijd rijp is om iets (onderliggends) te helen, transformeren of los te laten.

Gaat het om lichamelijke klachten, zie deze healing dan uitdrukkelijk niet als vervanging van goede medische zorg, maar als een waardevolle aanvullende en holistische benadering vanuit een heel andere invalshoek. Het gaat hierbij dan vooral om energetische, emotionele en psychische aspecten die mogelijk meespelen in je fysieke klachten.

Gaat het om psychiatrische problemen, of slik je hier medicijnen voor, dan zijn deze bloesemremedie-healings niet geschikt voor je en zou het onverantwoord zijn om hier gebruik van te maken. Om die reden vraag ik je vooraf om een formulier met wat vragen in te vullen.

Het beste kun je het als volgt op de mail zetten:

  • Waar loop ik het meeste tegenaan, waar heb ik het meeste last van?
  • En een omschrijving van je probleem of situatie, zodat ik wat meer context heb.

Mocht dit voor mij niet duidelijk genoeg zijn, dan komen we er samen per mail wel uit en komen we tot een hulpvraag die voor beiden goed en kernachtig aanvoelt. Het spreekt voor zich dat alles wat zich tussen ons afspeelt strikt vertrouwelijk is.